Afspraak maken bij nieuwe coronamaatregelen – Huisartsenpraktijk Watertoren – Den Helder
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Watertoren
Molenstraat 113 1781 NL
Den Helder

Terug naar overzicht

Afspraak maken bij nieuwe coronamaatregelen

In verband met de nieuwe coronamaatregelen van 12 november 2021 zijn wij genoodzaakt onze spreekuren weer anders aan te bieden. Er kan alleen op de dag zelf een afspraak gemaakt worden. Zo kunnen wij de 1,5 meter afstand het best bewaken en wordt het niet te druk in de praktijk. Dit is van belang voor uw en onze veiligheid.

Uiteraard geldt dat een afspraak op de praktijk alleen zinvol is als er bijvoorbeeld lichamelijk onderzoek nodig is. In alle andere gevallen proberen wij zoveel mogelijk telefonisch te doen of via het veilige patientportaal.

Heeft u nog geen account dan kunt u een account aanmaken op https://huisartsenpraktijkmolenstraat.uwzorgonline.nl/inloggen-en-registratie/app/

Wij begrijpen dat dit ook weer erg ingrijpend is voor u als patient, maar hopen toch op uw begrip. Op deze manier kunnen wij de maatregelen van de overheid zoveel mogelijk handhaven en u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Voor de laatste stand van zaken omtrent de maatregelen kijkt u op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/kort-overzicht-coronamaatregelen

Wij danken u voor uw begrip

Publicatiedatum: 15-11-2021